OUTDOOR MEAL

OM OSS

Våra produkter är primärt framtagna för militären och deras behov ute i fält. På grund av Outdoor Meals höga näringsvärden och goda smak tilltalar dessa produkter även den aktiva friluftsmänniskan och äventyraren.

MAT FÖR ÄVENTYRARE!

Våra frukostar har en standard runt 600 kcal per portion och våra lunch/middagar innehåller ca 650 kcal per portion. Vi är unika med att erbjuda denna standardiserade näringsnivå, varpå det är enkelt att räkna ut sina behov inför ett äventyr i naturen.

Vår förpackning är utvecklad för att göra det så bekvämt och enkelt som möjligt för slutanvändaren. En lösning som är resultatet av nära kommunikation med våra kunder, där deras behov i fält har varit prio. Matstunden efter en lång dag i naturen ska vara bekväm och fokusera på återhämtning.

VÅRA PRODUKTER

Vi har idag en bred portfölj av torkade måltidsprodukter. Ett sortiment som kontinuerligt roterar för att möta våra kunders önskemål och krav. Vårt kompletta sortiment av frukostar och lunch/middagar hittar du här.

Torkning är ett av de bästa sätten att konservera mat. Denna metod behåller råvarans färg, konsistens och näringvärde. Vi använder mer än 10 olika torkningstekniker beroende av råvara för att på så sätt optimera slutresultatet och erbjuda en god måltid. Flertalet av våra produkter är gluten- och laktosfria. Vi erbjuder även ett antal vegetariska rätter.

VÅRA PRODUKTER

Vi har mottagit pris i Scanstar award för vår förpackningslösning. Vi har ett mervärde i vår lösning som inga av våra konkurrenter kan mäta sig med. Allt för att öka bekvämligheten för slutanvändaren.

OUTDOOR MEALS HISTORIA

För ca 10 år sedan fick vi ett uppdrag från Svenska försvaret. Uppdraget lät: Vi har ett behov av en produkt som är god, näringsriktig, lättviktig samt som är enkel och snabb att konsumera.

Sedan dess har vi fortsatt att utveckla vår produkt efter våra kunders önskemål och feedback.

 

POPULÄRA PRODUKTER

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Outdoor Meal