OUTDOOR MEAL

SPONSRING

Vi har under åren landat i en del samarbeten och sponsringar av äventyrare. Vår mat har varit en viktig och tillfredställande del i dessa äventyrares expeditioner. Nedan presenteras några av dessa samarbeten.

SOLO SISTER

Med ytterligare ett rekord i bagaget har Johanna Davidsson nu återvänt till Antarktis kust. Hon blev inte bara den snabbaste kvinnan i världen att skida solo till Sydpolen utan blev nu också snabbast någonsin tur och retur.

Efter drygt 38 dagars skidande nådde Johanna Davidsson Sydpolen på julafton. Efter 18 dagar, denna gången med kite, nådde hon åter startpunkten Hercules Inlet vid Antarktis kust. Hon blev därmed den första svensk som har gjort en returresa och blev samtidigt den snabbaste kvinnan någonsin tur och retur Sydpolen, en tur på totalt 2 270 kilometer.

Johannas kommentarer om vår mat:

Jag har bara positivt att säga om maten. Det var bra att jag hade er mat på min och min systers Grönlandsexpedition. På så sätt så visste jag vilka rätter jag tyckte om och vilka som inte hade funkat lika bra. Jag hade några få rätter som jag hade gjort själv för att jag var rädd för att jag skulle bli trött på frystorkat, men det skulle visa sig att mina egna komponerade rätter var smaklösa, mindre kalorier och fungerade dåligt i kylan. Dessutom blev jag aldrig trött på er mat. Till var måltid var det så det vattnades i munnen och jag njöt av maten. Jag tror också det gjorde att det gick så pass bra som det gjorde att jag hela tiden hade aptit och fick i mig all näring.

Johanna Davidsson Solosister

SOLO SISTER

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Outdoor Meal